Overslaan naar content

WERKEN BIJ EAGLESCIENCE

We zijn op zoek naar slimme ontwikkelaars die met hun expertise, gedrevenheid en enthousiasme dromen willen waarmaken!

ONZE VACATURES

Werk steeds in de nieuwste talen aan diverse producten en groei daarmee als ontwikkelaar.

Geniet van de afwisseling en innovatie die onze projecten je bieden

Een gemengd team met fijne, creatieve en super slimme collega's.

EAGLESCIENCE SOFTWARE

‘Happiness comes from what we do, fulfilment comes from why we do it’

Wat we doen

Wil jij jouw skills inzetten en werken voor toffe en innovatieve projecten? Bij Eaglescience vinden wij niets leukers dan maatwerksoftware te ontwikkelen die de wereld verbetert, en tegelijkertijd onszelf blijven ontwikkelen door nieuwe dingen te leren.

Hoe we werken

Door de nieuwste programmeertalen te gebruiken, garanderen wij innovatie en kwaliteit aan onze klanten, maar dit zorgt er ook voor dat ons werk nooit saai wordt, en jouw kennis up-to-date blijft. Van startups tot gerenommeerde wetenschappelijke instituten: we hebben een heel gevarieerd klantenbestand. Hierdoor is er veel ruimte om te experimenteren met nieuwe technologieën en om te leren van andere professionals.

‘Weak companies hire the experienced to do the job, strong companies hire the right persons to join their team.’

Wat jij gaat doen

Als developer bij Eaglescience Software krijg je de kans om met softwareproducten de dromen van onze klanten waar te maken. Met maximaal twee projecten tegelijkertijd werk je doorgaans op vaste projectdagen per week met jouw team de hele dag aan hetzelfde project. Je werkt afwisselend aan markt- of wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Je gebruikt de meest actuele talen en frameworks om dynamische en schaalbare kwaliteitsproducten te ontwikkelen.

Het Eaglescience team

Onze collega’s helpen elkaar beter te worden, onder andere tijdens lunchpresentaties, kennissessies en vergroten kunnen kennis door het bezoeken van onder andere tech conferenties in binnen- en buitenland. Het team bestaat uit allemaal slimme en enthousiaste mensen die met elkaar een prettige werkomgeving creëren. Naast dat je bij ons betekenisvol werk doet, vinden we het ook belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en je persoonlijke groei centraal staat.

Als we geen software maken...

Ondanks dat er niks leukers is dan mooie software maken, vinden we het ook leuk om andere dingen samen te doen. Daarom hebben we uitgebreide lunches samen, dagen we elkaar uit voor een potje pinball, beat-saber of tafeltennis. De week sluiten we graag samen af met een borrel en maandelijks hebben we een teamuitje of gaan we op teambuilding-weekend.

Hebben we je interesse gewekt?

Mooi! Kom vooral een kop koffie drinken!

Neem contact op met: Wender van Mansvelt

ONS TEAM

DE MENSEN ACHTER ONS BEDRIJF

Alex

Developer

Bas

CTO

Bas

Developer

Jeroen

Developer

Tycho

Developer

Wender

COO

Carien

BI-Expert

Marc

CEO

Wessel

Developer

Bas

Developer/ Stage

Chris

Developer

Roy

Developer

....ONDERTUSSEN BIJ ONS OP KANTOOR

AMSTERDAM